Бразилката не може да поднесе што поранешниот дечко си фатил нова девојка

Нервозата ја исфрли врз неговиот автомобил.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!