Бразилската полицајка не толерира мажи кои креваат рака на своите жени

Ајде сега да видиме колкав маж си!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.