Бразилската полиција е побрза и поефикасна отколку што мислите

Идиотот застана на улица со моторот и започна да ја малтретира својата девојка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!