Бразилската војска е дефинитивно подготвена за 3 светска војна!

Гледајќи вакви видеа сфаќаш колку современите луѓе всушност го надминале она глупавото, варварското во себе, колку се поопуштени и колку всушност е далеку конфликт од светски размери како што била 2 светска војна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.