Бразилскиот аматерски судија од искуство знае како да го започне натпреварот за да не добие ќотек

Наместо со свирче, ќе помавта малку со пиштолот и потоа сите му се плашат. Останува дилемата дали после втор жолт картон следува црвен или куршум во нога.