Бремена учителка е уапсена поради врска со 15-годишен ученик

Хејри Калви (41) од Мајами, Флорида, беше уапсен под обвинение дека силувала 15-годишник и чувала пиштол на училишна територија.

Ученикот кој стана жртва на Калви одби да соработува со полицијата и изјави дека влегол во врска со неа и имал се*с по своја волја. Покрај тоа, жената е бремена во осмиот месец, но полицијата нема да „шпекулира за тоа кој е таткото на детето“.

Детективите интервјуираа други ученици во училиштето и тие рекоа дека телефонот на момчето со кое Калви имала афера содржи видеа со непристојна содржина со нејзино учество.

Хајри Калви моментално е во притвор. Судот и додели кауција од 19.000 долари.