Бремена уметница создава неверојатни илузии на сопственото тело за време на карантин

Талентирана уметница трансформира голи модели во импресивни животни и таа одлучи да се претвори и себе во ремек-дело. 33-годишната Гесин Марведел од Германија со својата четка ги претвори луѓето во неверојатно реалистични птици, зајаци, носорози, па дури и коњи. Но, нејзиниот најамбициозен проект беше да го трансформира своето тело во животно за да ја долови радоста од бременоста.