Британска медицинска сестра не може да си купи храна после 48 часовна работа во болницата, а причината не е премореноста

Поука од видеото: Да не дозволиме ова да ни се случи и нам! Да продолжиме нормално и да мислиме и на другите, не само на себе!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!