Британскиот гангстер во карантин мисли дека е 2Pac и може да прави што сака

Откако го објави ова видео на социјалните мрежи, полицијата веднаш го уапси, а моментот е прикажан во третото видео. Сега ќе се тушира во затворот потпрен на ѕидот :).