Брус Ли од Алиекспрес знае кога да се одбрани

Дури и кучето знаеше дека не треба да си има работа со ваква будала.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.