Брус Вилис од Штип

Кога ќе го видите во профил, нема шанси да не помислите дека Брус Вилис се преселил во Штип, уште па и капата ја носи шизички :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.