Брутален грабеж на банкомат во Чикаго

Банкоматите се екстремно тешки за обивање и за тоа треба многу време и алат, па крадците обично си ги носат дома за на раат да ги средат.

Во овој грабеж во Чикаго изведен од двајца криминалци, едниот за влакно избегна посериозни повреди.