Брутална хорор шега на магионичар на плажа

Магионичарот по се изгледа има другарка инвлид, која му помага во овие болни трикови.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!