Брутална снимка од планирано уривање на електрана

Во американската држава Мериленд се изврши контролирано уривање на огромни оџаци. Во градот Феникс, Мериленд, постоела уште една електрана со два големи оџаци високи 198 метри, која повеќе не била во употреба. Срамота би било да не се користи земјата, но тогаш секако прво треба да се исчисти електраната. Тоа го прават со контролирано рушење. И можете да го визуелизирате тоа многу убаво во 2021 година. Во ова контролирано рушење имаше и дрон во воздух кој леташе над електраната во моментот на рушењето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!