Брутална женска комшиска тепачка, со трескање од земја за коса итн.

На комшивката што прва нападна, никогаш повеќе нема да ѝ текне да го стори тоа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!