Брутално жестока другарска шега со моторна пила

Будалата изглуми дека се заклал со моторната пила, а другарот толку се преплаши што не можеа да го освестат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.