Брз и забавен тест за да проверите колку е добар вашиот вид

Просечна личност со слаб вид, според едно истражување, била подготвена да жртвува 2 години од секои 10 години на својот живот за совршен вид. Ако ова не ве убеди да започнете да го тренирате видот, тогаш не знаеме што би, затоа опуштете се и почнете да се забавувате. Овој тест ќе ви помогне да ги вежбате вашите очи и да не жртвувате ниту ден од животот.

Каде е бројот 6?

Пронајдете го различниот емотикон

Која мандала е поразлична од останатите?

Пронајдете го животното кое не припаѓа тука!

Кој не припаѓа тука?

Забележете ја различната кошница