Брз нинџа (Игра)

Борете се со демонските самураи и не дозволувајте да ви застанат на патот. Одлична инстант игра!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.