Брз нокаут во детско теквондо

Едноставно го начека на вистинската нога и победникот беше јасен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!