Брз тест за интелигенцијата на Американците

700 долари за најновиот Плејстејшн 5 на аукција не звучи како многу зарем не? Но, доколку не прочитате убаво може да станете жртва на „легален криминал“. Всушност на аукцијата се продава САМО КУТИЈАТА, а не и направата. За жал 44 луѓе веќе имаат наседнато.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.