Будалата ѝ прави финта на својата баба со нутела, но финтата не му помина баш според планот

Очекуван резултат е бабата да се згнаси малку, но…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.