Будалата ѝ приреди на својата девојка изненадување пострашно од хорор филм

Кога гледаш хорор филм барем знаеш дека твојот живот не е во опасност.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!