Будалата реши да ги преплаши циметрите, а креативноста му е јака страна

Замислете да видите како некоја жена со многу долг врат, како излезена од јапонски хорор филм, ве ѕирка преку терасата!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!