Будлава влегол ваков во банка за да се журка?! Колку и да личи забегана, ситуацијата сепак има објаснување!

Ај фустанот и звучникот со тешки маки некако да ги разбереш, ама што правиме со фантомката?

Објаснувањето е следно: Човекот е музичар кој немал голем буџет да сними скап спот, па добил ваква храбра идеја за да си го трасира патот кон славата. Еве го финалниот производ:

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.