Бугарин објаснува каков ти е животот кога возиш Мерцедес на старо

Ако очекувавте дека ќе зборува како Бугрките му се лепеле, во голема заблуда сте :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.