Бугарката во смоизолација стана фитнес инструктор

Сега само да отвори еден Инстаграм акаунт и да се стегне во хеланки… Ќе фрчат лајкови :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.