Бугарска фолк песна за Коронавирусот?! Мотика карантин хит!

Во духот на традицијата, но наместо да пеат за чумата, тие пеат за коронавирусот. Благодарност до комшијата Јавор Кирјаков кој ни ја испрати песната.