Буквалистот начека акција во продавница и си доби 1 чоколатце бесплатно и 500 милилитри вода бесплатно

На продавачката ѝ вели: „Извинете, а каде да ги оставам овие Сникерсите што се плаќаат?“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.