Чекај, чекај, кој од нашите го прими еднаш? Или два пати беше?

Смешен муабет со игра на зборови од комшилукот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.