Цела Франција се крена на нозе поради НЛО и еве како заврши приказната

Многу граѓани на Франција пријавиле дека забележале НЛО на небото и секако НЛО ентузијастите веднаш се фрлиле на работа.

Но, сепак тоа да ти бил стариот добар шегаџија Реми кој ја исценирал цела оваа паника од почеток и добро ја насамари нацијата.