Четвртата другарка не се гледаше на видеото, па скокна малку повисоко во позадина

После ваков скок, не само што се виде, туку стана и главна ѕвезда.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.