Чистачите на прозорци во Мајами имаат забавен ден на работа

Самото стоење на нестабилната платформа и чистење прозорци е страшно, а камо ли со ваков силен ветер.

Оваа зграда со луксузни апартмани со поглед на море се наоѓа на плажата „Сончеви острови“, веднаш до славната „Мајами бич“.