Чистокрвна Германка од Богданци

Единствено што е апсолутно сигурно во случајов е дека „Германката“ е плавуша во вистинската смисла на зборот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.