Човек решил да сними колку животни го користат мостот направен од паднато дрво и се изненадил од резултатот

Роберт Буш е голем љубител на природата и тој пронајде одличен начин да покаже зошто. Мажот од Пенсилванија сокрил камера веднаш до мостот направен во природата од паднато дрво, кој воедно е и во близина на неговиот дом.

Во текот на целата година, камерата забележувала какви животни поминуваат по мостот, кога мислеле дека никој не ги гледа. Ова е како прозорец во природата. Дигитален. И тоа е зачудувачко.