Човек со максимална заштита од коронавирус пазарува во супермаркет

Кој како знае и умее треба да се заштити. Така и овој нуркач, го искористил она што го има за безбедно да испазарува во супермаркет. Ако костимот не пропушта вода, сигурно нема да пропушта ни вируси. Плус и дишењето го решил со две боци кислород.