Човекот ја запроси својата девојка на најземјоделскиот можен начин, кој таа секако не можеше да го одбие

Ештон Вотерс (29) од Фоли, Алабама, знае колку неговата 27-годишна девојка Бритни ја сака руралната средина. Тие биле во врска веќе две години и нивниот прв состанок бил возење низ мочуриште (да има и таков вид на забава).

Така Ештон повторно ја поканил својата девојка на ваков состанок и откако таа се заглавила во калта тој ја прашал дали би сакала да „заглави“ со него за цел живот. Бритни секако прифатила, затоа што е тешко да се одбие ваква понуда за брак.