Човекот дошол во црква, но не научил 1 од 10-те божји заповеди: „Не кради!“

А некој ќе си рече зошто има потреба во црквата да има камера за видео надзор. Еве зошто!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!