Човекот прв пат во животот се среќава со гел за дезинфекција

Како точно рековте дека работи ова? По логика, вака некако треба да е…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.