Човекот се жали дека реката е полна со киселини, а неговиот другар позади ќе ви покаже што се слува кога ќе се искапеш

Локалното население реката со право ја нарекува „Мајкл Џексон“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.