Човекот сподели неодолив трик со кој го буди своето слепо и глуво кученце

Во овој период е тешко да се најдат добри и позитивни вести на интернет. Сепак потребо е да се тргнеме од негативноста колку што е можно подалеку и да сфатиме дека сепак постојат многу работи на кои може и треба да им се радуваме.

25-годишниот Адиен Ман сподели видео кое навистина разнежнува. Неговото кученце Плум е слепи и глуво и тој смислил совршен начин како да ја раазбуди, но да не ја исплаши.