Човекот успеа да распее цел парк убави луѓе

Животот е убав и денот поминат со пријателите во паркот е доволна причина за да се прослави со песна.

Има една интересна теорија што вели дека човекот кој прв запеа всушност не е лидер. Тој е само поттикнувач/иницијатор. Првиот реши да пее заедно со него, тој е лидерот. Сѐ до тој момент, пејачот беше само една чудна птица. Откако 1 лице реши да учествува, сликата се смени и пејачот одеднаш стана во центарот на вниманието.