Човеков ќе ви покаже финта како да уловите навистина големи риби, со помош на ВИНО?!

Да, да, добро прочитавте, обичното црвено вино ги привлекува најголемите риби, а техниката е прилично едноставна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.