Човеков го болеле вратот, грбот и ногата цели 7 години, па решил да отиде на специјален третман кај познат киропрактичар

„Докторот“ има 1 милион следбеници на YouTube, но дали би му верувале доволно на некој, за да му дозволите да направи ваков зафат врз вашиот ‘рбет?