Човеков случајно доби шанса да добие 100.000 долари или да ѝ се одмазди на бившата

Бидејќи 100-те илјади не му беа сигурни, односно мораше да даде кош од центарот за да ги освои, тој одбра под Б) :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.