Човеков со една паричка на моторот ќе ви покаже зошто Ролс Ројс е Ролс Ројс и зошто чини скоро половина милион евра

Со цел да покаже како моторите на Ролс-Ројс се толку тивки и избалансирани, добро познатиот аавтомобилски критичар Мат Вотсон ќе тестира дали паричка поставена вертикално на моторот на Ролс Ројс ќе падне, дури и со кога гази на гаста. Невозможно!