Човеков задремал малку пред банкомат

Ај да е додека чекал ред, да го сфатиш, ама овој задремал на сред вадење пари :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.