Чуварот во една продавница за играчки слушнал чудни звуци како од хорор филм, па со камерата отиде да провери

Погледнете го морничавото видео и оценете дали во прашање е некоја грешка во изработката на кинеските играчки, кои од време на време сами се вклучуваат или верувате во виша сила?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!