ЦИА ги предизвикува талентираните шпиони да ги забележат разликите на овие две фотографии

Многумина од нас сакаат да се прашуваат како би било навистина да се биде таен агент, да патуваме на егзотични локации и да тестираме секакви футуристички гаџети. Секако, да го парафразирам Лиам Нисон, за да бидеш добар шпион, прво треба да имаш многу „посебен сет на вештини“. Овие вештини треба да ја вклучуваат моќта на набудување, со тоа што идеалниот агент ќе може да забележи работи што ќе поминат незабележани низ главите на повеќето луѓе.

Сега Централната разузнавачка агенција (ЦИА) објави тест за забележување на разликата и побара од идните шпиони да пронајдат 10 разлики меѓу нив. Колку успеавте да најдете вие? Решението е на втората страна.