Чичко Џереми ќе ви покаже еден трик со пара каков што ни најпознатите светски магионичари не можат да направат

Како ли го изведе ова со парата позајмена од друг чове, само тој си знае и никој друг на планетата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.