Цимерите имаат мало станче, но сè си има внатре

Фалат врати и ѕидови, но се навикнува човек со тек на време.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!